Monday, April 4, 2011

Kahepalgelised...The double-faced


See oli peaaegu 3 aastat tagasi, kui ma tegin selle ehte.

I made this necklace about 3 years ago.




Keskmine suur element on tehtud Fimo jääkidest vurritamise tehnikas - et õiget kuju anda. Pärast ahjuskäimist puurisin augud ja lisasin nöörid ning helmed. Kuidagi hingelähedane oli mulle see stiil ja ma kannan seda siiani. Aga naisterahva hing on rahutu ja otsib ikka midagi uut ja huvitavat. Seepärast tekkis mõnda aega tagasi mõte seda stiili pisut teisiti edasi arendada. Kes polümeersaviga tegutsenud, see teab, et vurritamise tehnika seab mustrile teatud piirid ette ja seetõttu ei saa seda alati kasutada. Kuid prossid juhtisid mind teostuseni, mida näete allolevatel piltidel.

Nendel ehetel on kaks nägu - ja ongi huvitavam :) Need kaks nägu võib täiesti erinevad teha või ka mitte, just nii, nagu meeldib. Seekord siis sellised. Väike näide viimasest "kahepalgeliste" seeriast...

Center piece is made from scrap Fimo with swirling technique - to give the right shape. I drilled the holes after curing in owen and added banding and beads. This necklace touched my heart and I still wear it. But my soul is restless and I constantly tend to seek for new and interesting. So, a while ago I had a thought about taking this idea one step further. Who has been engaged in polymer clay, knows, that swirling is not usable in all situations. My brooches lead me to the solution that you can see in the following pictures.

This necklace has two faces - the more the merrier :) These faces can be absolutely different or not. These two samples are from my last series of "double-faced".

 


Kahepalgelise esimene nägu...
 



...ja teine nägu - või oli see vastupidi :)
 

  

Veel ühe "kahepalgelise" üks nägu
  


No comments: