Monday, November 28, 2011

Ei midagi erilist...Nothing special


Sai ükspäev jälle kuule kootud.
Mõtlesin, et teen lihtsa triibuga kuuli, kuid tulemus oli täiesti mittemidagiütlev.
Pistsin risti mõned pisted peale, et pisutki elavamaks seda üldpilti muuta.
No ära just ei rikkunud, lemmikute hulka ka ei kuulu, aga sellegipoolest armsake :)

I knitted two more Christmas balls. First one is with a simple stripe and second one has a pattern that doesn't stand out. Nothing special. Definitely not my favorite ones, but still mine :)




Teine lugu on selle järgmise kuuliga. Sobrasin oma mustrivaramus, kuhu on kokku koondunud igasugustest ajakirjadest, raamatutest jm mahakritseldatud mustrid. Leidsin ühe, mis joonisel väga meeldis. Kudumisel aga selgus, et sellises võtmes jätab see muster mind täiesti külmaks. Seetõttu ei lisa siia ka mustrilehte. Liiga sigri-migri, et mõjuda. Aga üles harutama ka ei hakka :)




2 comments:

Polkovnik (Kadri) said...

Vahepealne kiire periood ei võimaldanud lõputuid jalutuskäike ilusates veebikodudes. Nüüd vaatan õhinaga Sinu ilusaid kuule ja karpe. Ohh, need on nii ilusad. Karpide projekt tuleb mul ka kunagi käsile võtta - ilusaid karbikesi on naisterahvatsele (ja tütarlastele) vaja. Need ei jää kunagi tühjana seisma. Mõnesse oma kaunisse karpi saad panna varsti ühe valge linnukese, mille tahaksin Sulle kinkida. Kirjuta mulle (kadrikangro@hotmail.com), et saaksin linnu teele saata :)

Helena (Jenniplika) said...

Just nii, proua Polkovnik :o)