Sunday, May 8, 2011

Tüütuseni Muhu mustrit :) ...Fed up with Muhu pattern :)

Küll küllale liiga ei tee. Nii vähemalt räägitakse, kuid mulle tundub, et teeb küll. Kui ühte asja ikka liiga palju saab, siis nii ongi. Minu "Muhu mustri karikas" hakkab praeguseks perioodiks täis saama :)



Väike kingitus kevadisele aiastoimetajale

Nagu eelmises postituses lõõbitud sai, on mul hoovil veel 2 kandilist kasti, mille peale saaks maalida midaiganes. Üks on tööstusvoolu ja teine tavaline elektrikapp. Esialgu arvasin, et ainult lõõpimiseks kogu see teema jääbki, aga siiski-siiski, on nüüdseks lisaks postkastile maalitud midagi Muhu mustri sarnast ka tööstusvoolukapile. Seega, Diana, kaks tehtud ja üks jäänud - pead hakkama ennast vist vaikselt minu poole sättima :o)






Kusjuures posti küljes kinni oleva kasti värvimine on ebamugavam küll - vähemalt minusugusele "pühapäevajoonistajale". Kääna ja pööra ennast sajas erinevas poosis, et värskele värvile pihta ei läheks ja midagi ära ei rikuks. Selle kasti maalisin kahes etapis, kuna esimene kord sai aeg otsa. Teisel korral paistis aga lauspäike kastile ja sooja oli üle 20kraadi. Värv kuivas hetkega pärast pintslitõmmet ja mingisugusteks parandusteks ei jäänud absoluutselt mingisugust võimalust. Muster ja kombinatsioon on täielik omalooming ning tehtud ilma ettejoonistamiseta. Enesekriitikaks võin öelda, et on kaks detaili, mida vaimusilmas oleksin teisiti näinud, kuid paraku nii juhtub, kui kõik sünnib "käigu pealt".

Ja kuigi ma juba ütlesin, et minu "Muhu mustri karikas" hakkab hetkel täis saama, arvan siiski, et peaks selle viimase kapi ka ikka üle võõpama...

Diana, kas valid juba kuupäeva...?

2 comments:

Diana Tammann said...

Vägev kapi. :))Pean nüüd kalendri ette võtma. :)

Helena (Jenniplika) said...

Mnjaaa, ega Sul vist muud üle jää... :o)