Saturday, March 31, 2012

Väike linnuke...A little birdy

Kevad - saabuvad rändlinnud ja nende hääled. Kui magad lahtise aknaga, siis võid öösel ärgata üle maja lendavate haneparvede häälitsuste peale. Kahju, et ma ei valda lindude keelt, oleks väga põnev.

Kevad - sulav maa ja vulisevad veed. Kõik saab puhtaks ja loodus tärkab elule. Lume alt väljasulanud lumikellukesed ja lõunapoolsetel peenardel õievärvi näitavad krookused on esimesed, kes peatselt saabuvat õitemerd ennustavad.

Linnud ja lilled, värvid ja lõhnad.
Kes oskab, see maalib.
Kes oskab, see tikib.
Kes kahtleb, see vähemalt katsetab...

Katsetuse tulemust näeb ehk mõne aja pärast - kui just tukkuma ei jää, nagu juhtus sellesama postitusega algselt, kui ta siia minu teadmata ja ilma fotota sattus. Aga mis teha, igasuguseid imelikke asju juhtub ja seda eriti enne 1. aprilli hommikut :o)




Spring is arriving - snow is melting, everything becomes fresh and clean. Flowers, birds and other "spring things" are waiting for their turn.

Birds and flowers, colors and scents.
You paint, if you can.
You make an embroidery, if you can.
You try, if you are not sure.

You can witness what comes out of all this in some time - if I don´t slumber, as it must´ve happened when I posted the original version of this post without a picture. But even stranger things can happen on the eve of April the 1st :o)

No comments: