Wednesday, February 1, 2012

Sallimüsteeriumi 2. osa...2nd part of the Shawl Mystery

Esmaspäeval, kaks päeva tagasi, saime sallimüsteeriumi raames uue vihje, 2. vihje. Esimene hetk oli tunne, et nädalaga 180 rida ära kududa on ikka tõsiseltvõetav ülesanne, kuid skeemi uurimisel selgus, et kõik read on vaid 13 silmuselised. Hea seegi :) Natuke skeemiuurimist ja saigi kuduma hakata. Nagu piltideltki näha, on lisandunud kaarjas  lilleline serv. Üha põnevamaks läheb. Ootan järgmist vihjet, päris mitu päeva on veel oodata :) Esmaspäevade ootamine on muutunud nii mõnusaks ...

Kuigi ma olen kahtlema hakanud, kas see on ikka parim lõng, siis ikkagi jätkan. Teen seda vaid värvitooni pärast. Lõng ise ei ole mulle sügavat muljet avaldanud. Tundub kuidagi "tuim". Eks me näe, mis sellest välja tuleb.

Ja vabandust väga halva pildikvaliteedi tõttu - no tõesti on juba hämar, kui koju jõuan :)
 
On Monday, two days ago, we got the 2nd hint of the Shawl Mystery. At first it felt a bit confusing to read, that there is 180 rows to knit in a week, but it turned out that every row is only 13 loops. What a relief :) As you can see, the 2nd hint is an arched edge with flowers. I can´t wait for a new hint :)

I have doubts about this yarn being the right one for this project. I´m still in love with it´s colour, but a little unsure about it´s quality. It feels kind of lifeless, even numb. We´ll see how it turns out.
 
Sorry for the bad quality of this picture. It was already dim, when I got home last night and there´s not enough light in the morning, when I leave :) 

1. ja 2. vihje
1st and 2nd hint




 

4 comments:

Meeli said...

Kas tohib lohutada? Mu arust on nunnu.
Ja kui veel lohutada, siis järgmises vihjes koome küll 3 korda vähem ridu, kuid silmuseid on tunduvalt rohkem kui 13. (Ei kõla vist eriti positiivselt?)

Helena (Jenniplika) said...

Aitäh, Meeli, selle vahva lohutuse eest :)

KK said...

Väga ilus sall on!
Mulle hakkab see müsteerium üha rohkem meeldima aga hetkel on poolikuid asju liiga palju, et liituda.

Helena (Jenniplika) said...

Aitäh, KK :) Endal sarnane seis poolikute asjadega, kuid ikkagi tahaks kududa, kuigi aeg-ajalt tuleb see juba unetundide arvelt :)