Wednesday, December 28, 2011

Südamlikku uut...


Uue aastani ei olegi enam palju päevi jäänud. Alles me väljusime ühest pühadevirvarrist, et taas järgmisesse sukelduda. Aeg on kokkuvõtete tegemiseks küps. Sellesse aastasse mahtus nii naeru kui kurbust, tööd ja käsitööd, saavutusi ja uusi unistusi...tegelikult on ju nii igal aastal. Kõik nad on pisut sarnased, kuid ometi nii erinevad. Igalt uuelt ootame aga jälle ainult häid üllatusi...

Vahel saad Sa üllatusi inimestelt, keda Sa kohtad läbi virtuaalse maailma ja kes asuvad Sinust kilomeetrite kaugusel. Selleks üllatuseks võib olla huvitav mõte või särav idee ja seeläbi tekib ajapikku tunne, nagu tegu oleks vana tuttavaga, keda alles eile trehvasid turuväravas või bussipeatuses.... Mõnikord on üllatus käega katsutav, nagu seekord minul. Nimelt üllatas mind Proua Polkovnik saates teele ööbiku, kes on valge ja õrn kui punase täpiga unistus... Aitäh :)


miniatuurne Ööbik proua Polkovniku butiigist

Sugugi ei ole üllatus see, et koos kalendriaastaga lõpeb ka üks järjekordne käsitööaasta. Aasta täis nokitsemist, nuputamist, meisterdamist, loomist ja teiste loodu imetlemist.


Dekoratiivlinnukesed (ca 9x5cm)

 Üheks minu viimaseks tööks sellel aastal oli savitöö. Mingi sund ajendas mind tegema linnukesi. Loodetavasti ennustavad nad mulle lennukat või rännakuterohket uut aastat...

Südamlikku ja rännakuterohket uut aastat Sinulegi, armas lugeja!


Südamekujuline keraamiline ehtealus (ca16x10cm) ja dekoratiivsüda  (4x4cm)




5 comments:

Triin said...

Väga kaunid savitööd!
Üllatused on tõesti vahvad, täidavad päeva rõõmuga ja annavad sooja- sooja tunde :)
Rõõmsat aasta lõppu!

Martaberta Kompulsiivkuduja said...

Lennukate ideedega uut käsitööaastat!

Ülle said...

Ilusad linnud, küllap tuleb tõesti lennukas aasta...või lennukaid ideid täis aasta:)
Igatahes soovin Sulle mõlemat!

Liia käsitöö said...

Armsad asjakesed! Sullegi ilusat uut, jätku loomingulisusele! :)

Polkovnik (Kadri) said...

Sinu (savi)tööd on väga ilusad ja soojad ja laitmatu teostusega. Aitäh, kingituse eest! Head aastavahetust ja lennukat uut aastat Sulle!