Tuesday, June 7, 2011

Lepatriinud ja maasikad



... on praegu Isetegijate toimuva projekti pealkiri. Otsustasin osaleda, kuna mõned lepatriinuideed olid mõttes mõlkumas. Ütleme nii, et maasikaid sõin seekord vahukoorega kõrvale :o)

Esimene selleteemaline töö on järgmisel pildil.



Suur ja veelgi suurem - ehk ei viida teeäärest minema :)


Eelmisel suvel värvisime lastega väikesi lepatriinusid, kes siis lillepeenardele või mängudesse oma koha leidsid. Sellel suvel otsustasime asja kohe suurelt ette võtta. Aivi eraldas meile oma suurest kivihunnikust kaks eksemplari, millest väiksemat ma isegi liigutada suutsin. Suurema plaanis mees 5m kaugusele auto pagasnikusse viia, kuid pärast esimest tulutut tõstet tagurdas siiski auto kivi juurde :)

Värvitud nad igal juhul said ja nüüd tervitavad möödujaid postkasti juures. Kui naabrimees laupäeval traktoriga mööda sõitis, siis märkasin, et ta jäi päris vaatama, et mis asja...

Tehniline info: Punane ja must värv lastud segada K-Rautas HansaSokkel värvile. Valget läheb nii vähe, et selleks kasutasin valget tuubiakrüüli.



Postkastivalvurid :)


Lepatriinuteemalised projektid aga jätkuvad - hetkel on siia postitamist ootamas veel kaks. Nagu heas seebiseriaalis, näitan väikest katkendit järgmisest osast :o)






No comments: