Monday, November 8, 2010

Punane

Minu karedast kurgust on saanud käre kõrvavalu J Hea, et on sõber arvuti, sest muidu läheksin voodis selili olemisest ja lakke vahtimisest lihtsalt segi… Arstile saan ehk alles homme ja seni tuleb ennast kampripiirituse, valuvaigisti ja sooja mütsiga ravida. No ja ajaviiteks sobran oma fotopangas. Leidsin sealt fotod komplektist, mis valmis umbes kuu aega tagasi. Sall oli juba eelmisest hooajast, kuid kuna lõnga oli palju üle, siis sai tehtud ka käpikud ja müts. Müts tehtud kahekordsest lõngast, et ikka pea pakasele vastu peaks. Lõnga nime tõesti ei mäleta.

My sore throat turned into aching ear tonight. It is good to have my friend, computer, with me, otherwise I would be going mad laying in my bed staring at the sealing. I´m healing myself with camphor, painkillers and warm hat until tomorrow when I get to go to the doctors´ appointment. I´m going through my photobank just for fun…and I found some photos of a set, that was finished about a month ago. The skarf was knitted for previous season, but since there was so much yarn left I decided to make a hat and mittens too. The hat is made from dual yarn just to keep my head warm. I cannot recall the name of the yarn I used. And sorry for any mistakes in English text – I´m not so observant tonight.



 

2 comments:

Diana Tammann said...

Oi-oi, pai sinu kõrvale.
Komplekt on väga armas. Nüüd tean kelle käest saab kindakudumise nõu. ;) Mina pole veel ühtegi kudunud.... ja ei tea, millal julgen alustada. :)))

Helena (Jenniplika) said...

Kõrvavalu nüüdseks möödanik, aga kuulen valikuliselt...käsitööteemasid siiski endiselt perfektselt :o)