Wednesday, March 6, 2013

Nagu soovid...As You Wish



Jällegi üks õlasall BooKnitsi mustrite seast Ravelryst.

Seekord otsustasin kasutada lõnga kodustest varudest. Kuna ma ei tahtnud, et sall tuleb väga õhuke, siis peenikesed pitsikudumise lõngad jäid seekord valikust välja. Pärast mõtlemist-kaalumist-kuklasügamist selgus, et ainukeseks valikuks jääbki Regia Hand Dye Effect. See lõng on mu varudes juba üle aasta, aga mul ei olnud temaga mingisugust kogemust. Mis siis ikka, poodi uut ostma ka ei läinud. Õnneks ei sattunud ma Ravlerys lugema selle lõnga kohta käivaid arvustusi, sest need olid üldiselt negatiivsed. Etteruttavalt võin öelda, et jäin lõngaga täiesti rahule.

Again - a pattern from Boo Knits and Ravelry. I decided to use some yarn from my stash. Since I didn´t want any lace yarn the only other choice was this one. Fortunately I didn´t read any comments on this yarn in Ravelry. Lucky me! I´m a bit surprised about very negative comments, but - I didn´t use it for knitting socks. Maybe that´s the reason I didn´t have to be disappointed.





Igatahes asusin rõõmsameelselt kuduma, sest värv oli õige ja tuhin sees. Kudusin nr 4 varrastega.

So - I was very happy with my yarn choice and decided to knit. Knitted with 4.0mm needles.





Viimase pitsisektsiooni kudusin varrastega 5.0, kuna tundus, et äkki ei veni lõpus piisavalt. Tundub, et oli õige otsus.

Last lace section knitted with 5.0mm needles. I decided to use bigger needles because when testing the blocking (just before the last section) I noticed that it needs to widen up a bit. Happy that I did.




Sall sai päris suur - 230x68cm. Juba kudumise ajal pelgasin, et tuleb väga suur, aga ma ei tahtnud loobuda ka viimasest pitsiosast. Ilmselt oleks viimase sektsioonita tulnud üldpikkus ca 30cm lühem. Aga ega ta mööda maad lohisema jää, ma pikka kasvu :))

It turned out quite big - 230x68cm. I was a bit afraid of the size through the whole project. But I didn´t want to give up the last lace section. I think without the last section it would´ve been about 30cm shorter in length (so about 200cm). But I´m a tall girl and it will not bother me a bit :o)





Seekord pärleid ei kasutanud, sest ei leidnud neid Pärnust ja mujalt tellimiseks ei olnud enam aega.

No beads this time. I just couldn´t find anything from the local stores.




Muster oli taas kirjutatud väga selgelt ja seetõttu kergelt jälgitav ning jäi pähe juba alguses.

Pattern was very clear and easy to follow.




Jäin väga rahule. Nüüd jääb üle vaid kevadet oodata, sest mul on täpselt õiget värvi mantel, millega seda kanda.

Taaskord aitäh, BooKnits, toreda mustri eest!

Very happy with this project. I have a red trench coat that will match this shawl perfectly. Can´t wait for spring to arrive!

Thank You once again, BooKnits!




5 comments:

Arnikai said...

Võluv punane!

Heli said...

Ilus ja need ilusad fotod veel ka

Diana Tammann said...

Väga ilus sall ja super värvid!

Ingi said...

Väga kaunis rätik! Rõõm kuulda, et oled lõngaga rahul, sest minulgi on sama lõng ootamas just nimelt rätiku jaoks.

Helena (Jenniplika) said...

Aitäh, hääd inimesed :)

Ingi - minul ei tulnud tõesti selles lõgas pettuda. Soovitan.