Saturday, January 28, 2012

Säärised...Legwarmers



Mulle üldse ei meeldi, kui saapaservast puhub külma tuult sisse. Eriti siis, kui väljas on -14C. Brrrrr....täitsa külm ikka. Ükspäev koju jalutades vaatasin spetsiaalselt, kas kellegi tänaval on sääriseid jalas. Mõnedel isegi olid. No ja ma mõtlesin, et ma siis koon endale ka ühed. Abiks ikka :)

I hate when the wind is could. Especially, when it´s freezing outside, like -14C, here in Estonia at this time of year. Walking home one day, I observed if someone was wearing legwarmers. And there were some, indeed. So, I decided to knit a pair for myself, too.   



Kootud Raasiku ühekordsest villasest, kuid kaks lõnga koos. Kodus lihtsalt muud pruuni polnud ja see oli just üle ka. Saigi ära kasutada. Kusjuures nüüd keerleb peas mõte, et ehk peaks mütsi ka juurde kuduma. Aga selleks jääb ilmselt lõnga väheks ja siis peaks jälle juurde ostma ning nii ei lõpegi need jäägid kunagi ära. Kuigi mulle väga meeldib see lihtne muster, ei ole ma seda pikka aega kasutanud. Kootud nr 3,5 varrastega ja läbivalt 60 silmaga.
No ja kui ma palusin üht alaealist ennast pildistama, siis ta tahtis pärast ise ka hirmsasti poseerida. Temale said küll sääristest sukad :o)

Knitted from local Estonian yarn (100% wool from Raasiku Aade Lõngad). That´s what was sitting and waiting at home. Now I´m thinking if I should knit a hat too. I´ve always liked this pattern, but haven´t used it for a long time. Knitted with 3,5mm needles and 60 loops.
I asked an adolescent to take some photos and she absolutely insisted to pose, too. Only thing was, that my legwarmers turned out to be stockings for her :o)


Aga mis seals´ ikka. Tundub, et villase kandmise aega jätkub selleks aastaks veel küll ja küll.

Anyway, it seems like the winter is here to stay.